08- 410 192 61 | info@svenskliv.se

Om oss

Svensk Livräddning erbjuder utbildningar i hjärt-lungräddning (HLR), första hjälpen och brandkunskap. Genom oss kan du även köpa hjärtstartare, förbandsväskor, utbildningsmaterial och -dockor samt annan säkerhetsutrustning.

 

Svensk Livräddning drivs av de två engagerade pionjärerna Carina och Robert Kiejstut. De har båda en gedigen erfarenhet och kunskap inom området och följer forskning och utveckling för att ständigt hålla sig uppdaterade.

Carina är utbildningsansvarig på Svensk Livräddning. Sedan 1980-talet har hon arbetat med hjärtintensivvård och tillhör idag pionjärerna inom hjärt-lungräddning i Sverige. Hon har varit med och byggt upp HLR-verksamheten på fyra sjukhus i Stockholmsregionen, bland annat Karolinska Universitetssjukhuset.

Carina är ordförande i Svenska Livräddningssällskapet sedan flera år tillbaka och har varit ordförande i Stockholms HLR-förening under många år. Hon har varit engegerad med utbildningar inom Röda Korset och medverkat i Svenska HLR-rådets arbetsgrupper. Dessutom var hon initiativtagare till projektet ”Ett hjärtsäkert Stockholm” och deltog i utvecklandet av en standard för hjärtstartare med tillhörande utbildningar för SIS (Swedish Standards Institute).

Robert är ansvarig för företagets ekonomi och administration. Han har erfarenhet av att arbeta i olika organisationer inom såväl näringslivet som föreningslivet. Dessutom har han suttit i styrelsen i flera olika företag och föreningar samt drivit egna företag sedan många år tillbaka.

 

Därför ska du välja Svensk Livräddning

  • Vi följer Svenska HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer samt SIS standard 28000 för alla våra utbildningar och hjärtstartare.
  • Våra instruktörer har goda kunskaper och erbjuder kvalitetssäkrad utbildning.
  • Vi utbildar oss och våra instruktörer fortlöpande.
  • De produkter vi säljer håller högsta kvalitet.
  • Vi anpassar utbildningar, produkter och service efter kundernas önskemål och behov.
  • Vi har en mycket hög kundnöjdhet.
  • Vi erbjuder serviceavtal samt finansiering av hjärtstartare med tillhörande utbildning via leasingavtal.
  • Vi erbjuder utbildning för att göra din verksamhet till en "Hjärtsäker zon".
Kontakt/Offertförfrågan

© Copyright 2019, Svensk Livräddning i Stockholm AB