08- 410 192 61 | info@svenskliv.se

Varför välja Svensk Livräddning?

Svensk Livräddning erbjuder utbildningar i hjärt-lungräddning (HLR), första hjälpen och brandkunskap. Genom oss kan du även köpa hjärtstartare, förbandsväskor och -material samt annan säkerhetsutrustning.

 

  • Vi följer Svenska HLR-rådets rekommendationer och riktlinjer samt SIS standard 28000 för alla våra utbildningar och hjärtstartare.
  • Våra instruktörer har goda kunskaper och erbjuder kvalitetssäkrad utbildning.
  • Vi har lång och gedigen erfarenhet av HLR-utbildningar.
  • Vi utbildar oss och våra instruktörer fortlöpande.
  • De produkter vi säljer håller högsta kvalitet.
  • Vi anpassar utbildningar, produkter och service efter kundernas önskemål och behov.
  • Vi erbjuder serviceavtal samt finansiering av hjärtstartare med tillhörande utbildning via leasingavtal.
  • Vi erbjuder utbildning för att göra din verksamhet till en "Hjärtsäker zon”, exempelvis din arbetsplats, boendeförening, skola mm.

Svensk Livräddning tillhandahåller utbildningar i hjärt-lungräddning (HLR), förstahjälpen och brandkunskap. Vi säljer även hjärtstartare, förbandsväskor, förbandsmaterial och annan säkerhetsutrustning.

Företaget drivs av Carina och Robert Kiejstut. Vi har båda en gedigen erfarenhet och kunskap inom området och följer forskning och utveckling för att ständigt hålla oss uppdaterade.

Carina Kiejstut är utbildningsansvarig på Svensk Livräddning. Hon har sedan 1980-talet arbetat med hjärtintensivvård och tillhör pionjärerna inom hjärt-lungräddning i Sverige och har byggt upp HLR-verksamheten på 4 sjukhus i Stockholmsregionen, däribland Karolinska Universitetssjukhuset.

Carina har varit ordförande i Stockholms HLR-förening i många år, tillika i Svenska Livräddningssällskapet. Hon har även bedrivit utbildningar inom Röda Korset. Carina har vidare medverkat i Svenska HLR-rådets arbetsgrupper och varit initiativtagare till projektet "Ett hjärtsäkert Stockholm" samt deltagit i utarbetandet av en standard för hjärtstartare med tillhörande utbildningar för SIS (Swedish Standards Institute).

Robert Kiejstut är ansvarig för ekonomi och administration. Han har främst arbetat i olika organisationer både inom näringslivet och föreningslivet. Robert har även innehaft styrelseposter i företag och föreningar och drivit egna företag under många år.

 

© Copyright 2019, Svensk Livräddning i Stockholm AB